Wednesday, February 4, 2009

Games menarik untuk pembaca..enjoy (^^,)

Permainan Online membaling kasut ke arah Bush

throw_shoes01

Bush’ Shoe Dodge - permainan ini memerlukan anda mengawal pergerakan badan George Bush apabila beliau dibaling kasut. Sekiranya kasut mengenai dahinya lebih dari 3 kali permainan dikira tamat.

throw_shoes03

Sock and Awe - Dalam permainan ini anda bertindak sebagai Muntazar Al-Zeidi sebagai pembaling kasut. Sasaran anda ialah kepala George Bush. Anda perlu menepati sasaran dalam jangka masa yang ditetapkan.

throw_shoes02

Bush’s Boot Camp - Dalam permainan ini, anda bertindak sebagai polis atau penembak kasut. Anda dikehendaki menembak kasut yang dibaling ke arah George Bush.

(Klik pada tajuk game untuk bermain secara online)

George Bush juga bernasib baik kerana Al-Zeidi membaling kasut bukannya membaling bom. Jika ketika itu Al-Zeidi membaling bom, maka tarikh kematian Bush akan sama dengan tarikh kematian presiden pertama Amerika Syarikat iaitu George Washington. Beliau mati pada 14 Disember 1799 .

Jika George Bush ditakdirkan mati pada 14 Disember 2008, ia juga dikira sesuai kerana pada tarikh itu semua pertubuhan pencinta haiwan menyambut ulangtahun hari monyet atau dikenali sebagai Monkey Day. Maka setiap kali tiba hari Monyet maka masyarakat dunnia akan teringatkan Bush.

0 comments: